Wienerberger

wienerberger tégla

A Wienerberger Österreich GmbH a legnagyobb hazai gyártója a téglafalazatoknak és a kerámia tetőrendszereknek. Ausztriában a vállalat hét téglatéglához tartozó termelőüzemet működtet, és három helyet, ahol tetőcserepeket gyártanak.

Az olyan építőanyag-újítások, mint a Porotherm W.i, a természetes ásványgyapottal töltött lapos tégla, ma lehetővé teszik a téglák felhasználását a jövő innovatív, energiatakarékos és egészséges épületeinek felépítéséhez. A Wienerberger Österreich GmbH jelenleg körülbelül 500 embert foglalkoztat Ausztriában. A cég központja Bécsben található.

Adja meg a homlokzat karakterét. Terca burkolatú tégláikkal és klinkertégláikkal, az Argeton homlokzati elemekkel és a homlokzat Tondach tetőcserepeivel minden épület egyedi megjelenéssel rendelkezik – összetéveszthetetlen és időtlen generációk óta. Minden Wienerberger homlokzati megoldás korlátlan tervezési lehetőségeket és kézzelfogható előnyöket kínál, mint például a tartósság, a stabil érték, az időjárás elleni védelem és az optimális beltéri klíma minden évszakban.