RUBI szerszámok

A SLIM CUTTER csempe vágó egy kézi cserépvágó, amelyet kifejezetten legfeljebb 3,2 mx 1,6 m vastag és 3-6 mm vastag porcelán kőagyagok vágására fejlesztettek ki.

A készlet a következőkből áll: 3 vezetősín, mindegyik 110 cm; 1 csapágyas vágógörgő EXTREME vágófejjel Ø22 mm (01901 hivatkozási szám); 2 törőfogó; 2 vákuumos lapfogó és strapabíró hordozó táska.

A RUBI SILVER hengerei szinterezett volfrám-karbidból készülnek. Mindegyik vágófejet külön-külön köszörüljük meg, hogy minden átmérőnek legyen funkciója és felhasználása szerinti vágási szög. Minden átmérő különböző eredményeket és teljesítményt kínál, a kerámia anyag típusától függően.

A nagy formátumú kerámia burkolólapok fejlődésével és növekvő jelenlétével a tapadókorongok használata egyre inkább szükségessé válik.

A kerámia burkolólapok mérete növekszik, így a tapadókorongok segédeszközként való használata egyre fontosabbá válik. Az érdes és különösen texturált felületek nagyobb jelenléte a piacon arra kényszeríti a szakembert, hogy specifikusabb eszközöket és berendezéseket használjon.

A FEDÉLKOCSI könnyű és kompakt. Kialakítása biztosítja, hogy a FEDÉLKOCSI éppen a megfelelő helyet foglalja el. Megerősített alumínium profiljai nagy szilárdságot és szerkezeti ellenállást biztosítanak minimális súly mellett.

Munkaasztal nagy formátumú lapok vágásához és megmunkálásához a SLAB SYSTEM sorozat eszközeivel.

Az extra megerősített alumínium rudak nagyfokú merevséget és stabilitást biztosítanak a Födémasztalnak. A maximális teherbírás 250 kg.

A SLAB TRANS HEAVY DUTY hordozórendszert kifejezetten nagy formátumú kerámia födémek és legfeljebb 320 cm hosszú csempék kezelésére tervezték.

A SLAB TRANS HEAVY DUTY a SLIM CUTTER és a KIT TC-125 vágórendszerek kiegészítéseként használható.

A porcelán kőagyag megjelenésével az anyagok keménysége vált a szakember legfőbb gondjává. Az új gyártási módszerekkel és a porcelán kőedény, mint a legelterjedtebb anyag alkalmazásával, valamint a nagy formátumok növekvő jelenlétével a fő akadály a kerámia burkolólapok vágásának nehézsége. Ez a nehézség a keménység, a vastagság, a felületi tulajdonságok és az esetleges belső feszültségek együtteséből adódik magában az anyagban.

A TC-125 kézi körfűrész a SLAB rendszer része kerámia lapokhoz és nagy formátumú csempékhez.

KÖTELEZŐ a SLIM vezetősíneket használni a TC-125 megfelelő működéséhez. Ennek a segédrendszernek köszönhetően precíz és tiszta vágást kap. A szén-acélból készült TC-125 tolókocsi rozsdamentes acél radiális golyóscsapágyakkal és nagyon egyszerű beállító rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fűrész tökéletes állapotának megőrzését.