Kapcsolat

immo-kadima
Immo Kadima

Lelkesedésünk a “kövek” iránt évtizedekkel ezelőtt kezdődött és azóta is tart. Megunhatalan, mindig újabb és újabb formákban, színekben, felületekkel, felhasználási területek szempontjából is rengeteg lehetőséggel kápráztat el bennünket évről évre.
Mert hát mire is építsen az ember? A kősziklára! Javasolja az Írás. És valóban. A kő az a stabil alap, ami kiállja az idő próbáját. De nem csak az alap, hanem a leginkább maradandó felületek is kőből, kőburkolattal készülnek.
A burkolat az épületnek az a része, ami látható, sőt mindig és mindenhol szem előtt van, ellentétben az elrejtett, bár az építkezés nagyon fontos részét képező alappal és falszerkezetekkel.

A fal csak a csontváz. A vakolat takarja. A burkolat ékesíti.

A lakberendezés és annak színei, texturái a tökéletesen megválasztott, jó minőségű burkolatok mellett tudnak igazán érvényesülni.
Ma már nem csak funkcionális feladata van a burkolatnak, hogy könnyen tisztítható felületeket kapjunk, hanem nagyon fontos elem esztétikai szempontból is. Tükrözi ízlésünket, személyiségünket. Meghatározó szerepe van helyiségeink hangulatának kialakításában, a jól megválasztott burkolat olyan lakó teret teremt, ahol valóságosan otthon érezhetjük magunkat.

Web oldalunkon kizárólag első osztályú minőségű termékeket kínálunk.

Dőljön hátra, engedje szabadon fantáziáját és válogasson kedvére széles skálájú kínálatunkból. Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen állunk rendelkezésére!

Az Immo Kadima Kft. szerződéses viszonyban áll a One Sotheby`s elnevezésű, a New York tőzsdén jegyzett, – az aukciós házra is kiterjedő teljeskörű Sotheby`s Licens-szel rendelkező -, szintén ingatlanokkal foglalkozó üzleti társasággal. Ezen szerződésünk keretein belül a ránk bízott ingatlanok felügyeletével foglalkozunk, megbízásunk kiterjed ezen ingatlanok minőségi állapotának, állagának megőrzése érdekében a folyamatos karbantartásra.

Az Immo Kadima Kft. aktívan részt vállal építési projektekben, elsősorban kerámia burkolatok és burkoláshoz szükséges segédanyagok beszerzésében, a termékek felügyelet melletti leszállításában árubiztosítással. Magyarországon elsődleges feladatunknak érezzük sok egyéb más mellett a világszínvonalú minőségű építőanyagok, főként burkolatok elérhetővé tételét a felújítóknak, építőknek és építtetőknek.

Jelenleg a legszínvonalasabb kerámia gyártókkal dolgozunk, maximálisan igazodva a kor igényeihez, tervezőkkel és belsőépítészekkel együttműködve. Közkedvelt és kiváló minőséget előállító kerámia gyárak a partnereink, mint pl. Atlas Concorde, Imola, Marazzi, ABK, Saime, Sichenia, Alleluia, Colorker – és még sorolhatnám -, melyek nemzetközi szinten elismert pozícióban szerepelnek a világpiacon.