Slab Trolley - kocsi, max. 140 kg

Szállítási és kezelési rendszer a SLAB SYSTEM sorozatból nagy formátumú kerámia burkolólapokhoz. Különösen alkalmas 6 mm vagy annál nagyobb vastagságú burkolatok kezelésére.

A lapszállító kocsi kizárólag a RUBI SLAB SYSTEM sorozat hordozórendszereivel használható: SLAB TRANS HEAVY DUTY és SLIM EASY TRANS *. Az EASY FIX rögzítő rendszernek köszönhetően a FEDÉLKOCSI gyors és könnyű összeszerelést és szétszerelést tesz lehetővé.

A lapszállító kocsi könnyű és kompakt. Kialakítása biztosítja, hogy a lapszállító kocsi éppen a megfelelő helyet foglalja el. Megerősített alumínium profiljai nagy szilárdságot és szerkezeti ellenállást biztosítanak minimális súly mellett.

A RUBI SLAB TROLLEY kinyitható karral rendelkezik, hogy megkönnyítse a kerámia lemez be- és kirakodását a SLAB munkapadra. Összecsukott karral a SLAB KEREKET át lehet vezetni a szokásos ajtókereten anélkül, hogy bonyolult vagy kockázatos manővereket kellene végrehajtania, még akkor is, ha az anyagot a maximális formátumban tölti be.

A SLAB KERÉK négy forgókerékkel (360º) van ellátva STOP & FIX fékező és reteszelő rendszerekkel, ami növeli a biztonságot a be- és kirakodási manőverek során. Dőlésének köszönhetően a SLAB TROLLEY ideális támaszt jelent a ragasztó közvetlenül a panel hátuljára történő felviteléhez.

A lapszállító kocsi végein gumipufferek vannak, hogy megakadályozzák az anyaggal vagy más elemekkel való esetleges ütközést.

A lapszállító kocsi segítségével a felhasználó legfeljebb 140 kg maximális tömegű és 360 cm x 160 cm formátumú munkadarabokat kezelhet.

* A SLIM EASY TRANS együttes használatával megköveteli a CROSSING SET kötelező használatát (18819-es hivatkozás). A lapszállító kocsi szétszerelve kerül kiszállításra, és a felhasználónak első teljes összeszerelést igényel.