Slab trans heavy duty lifting system - Lapszállító kézi emelő, laphordozó. Max. 140 kg-ig.

A SLAB TRANS HEAVY DUTY hordozórendszert kifejezetten nagy formátumú kerámia födémek és legfeljebb 320 cm hosszú csempék kezelésére tervezték.

A SLAB TRANS HEAVY DUTY a SLIM CUTTER és a KIT TC-125 vágórendszerek kiegészítéseként használható.

Két megerősített, visszahúzható alumínium extrudálásból áll, amelyek 165 és 320 cm között állíthatók, és két függőleges kereszttartóból, amelyek elősegítik az egész készlet robusztusságát és stabilitását, különösen a legnehezebb burkolatok kezelésekor.

A 6 vákuumszívónak köszönhetően a burkolókerék beállíthatja a rögzítési pontokat, és így biztosítja a panelek kezelését.

A rendszer megfelelő rögzítéséhez ellenőriznünk kell, hogy a panel felületén nincs-e por vagy egyéb maradvány.

A szettnek 4 fogantyúja van (vezetőnként 2 db), amelyek a vezető teljes hosszában beállíthatók és elhelyezhetők, megkönnyítve ezzel a SLAB TRANS HEAVY DUTY használatát, és bármikor és bármilyen formátumhoz igazítva.

A SLAB TRANS HEAVY DUTY hordozórendszert főleg 6 mm vagy annál nagyobb vastagságú kerámialemezek kezelésére tervezték. Ezek az anyagok nemcsak méretük miatt jelentenek kihívást, hanem nagyon nehézek a korábban megszokott 3 vagy 5 mm-es panelekhez képest. A SLAB TRANS HEAVY DUTY alumíniumprofiljainak kialakítása 140 kg-ig terjedő maximális teherbírást biztosít.

Fontos hangsúlyozni, hogy ez a teherbírás olyan teljes teherbírás, amelyet soha nem lehet túllépni.

Amikor ilyen nagy súlyokról beszélünk, mindig szem előtt tartva, hogy hozzá kell adnunk magának a hordozórendszernek a súlyát, és figyelembe kell vennünk azt a tényt is, hogy egyetlen ember maximális terhelése nem léphető túl. Tehát bizonyos esetekben 3 vagy 4 kezelőre lesz szükség a biztonságos kezelés biztosításához.

Kiemelés

  • 2 megerősített, kihúzható alumínium profil (160 és 320 cm között)
  • 6 db vákuumos lapfogó Ø20 cm-rel, minden típusú felülethez (profilonként 3).
  • A nagyobb stabilitás érdekében kereszttagokkal van felszerelve.
  • Ezenkívül a SLAB TRANS HD felszerelhető további vákuumszívókkal (18827-es hivatkozás) az eredeti tapadókorongok cseréjéhez.

Anyagok

  • Kerámia lemez és nagy formátumú kerámia csempe.

Használat

  • Szállítási rendszer kerámialemezek kezeléséhez.