Slab table - asztal

Munkaasztal nagy formátumú lapok vágásához és megmunkálásához a SLAB SYSTEM sorozat eszközeivel.

Az extra megerősített alumínium rudak nagyfokú merevséget és stabilitást biztosítanak a Födémasztalnak. A maximális teherbírás 250 kg.

Az 5 alumínium rúddal ellátott munkapad felépítése lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy lyukakat és vágásokat készítsen anélkül, hogy félne attól, hogy magát az asztalt károsítja.


A munkaasztal szerkezete és a szintező lábak rugalmasabbá teszik az egész egységet *. Az EASY FIX ízületi rendszernek köszönhetően a FEDÉL TÁBLÁZAT összeszerelése és szétszerelése nagyon egyszerű és gyors.

Az összecsukható lábak biztonsági rendszerrel rendelkeznek, amely megakadályozza a nem szándékos hajtogatást. A lábak behajtásakor a Födémasztal kevesebb, mint 20 cm magas, így könnyen elraktározható. Az asztal munkamagassága 70 cm. Ez a magasság különösen alkalmas az összes rakodási és kirakodási folyamat ergonómiájának növelésére a SLAB TRANS rendszerrel a SLAB TROLLEY-vel vagy anélkül.

A TÁBLÁZATTÁBLÁZAT tartalmaz egy csatlakozót az EASY FIX rendszerrel, amely lehetővé teszi két asztal összekapcsolását, és így ideális munkafelületet képez a nagy formátumú kerámialemezek számára. Asztal 180 cm hosszú és 104 cm széles. Két asztal összekapcsolásával 360 cm-es tartófelületet kap.

A TÁBLÁZATTÁBLÁZAT oldalsó oldalán gumidugókkal van felszerelve, hogy megakadályozzák az anyag közvetlen és akaratlan ütését az asztalon. Ez csökkenti a pazarlást és a baleseteket.

* A megfelelő munkafelület érdekében 2 tábla használatát javasoljuk. A TÁBLÁZATTÁBLÁZAT a felhasználó kezdeti összeszerelését igényli.