Scalamid

Scalamid

A SCALAMID a POZBRUK új márkája, amely közel 35 éves tapasztalattal rendelkezik a beton előregyártott elemek gyártásában.

A Scalamid az 1985-ben alapított POZBRUK műhelyből fokozatosan átalakult Lengyelország egyik legnagyobb építőipari vállalatává. Korszerű gépparkjaik vannak 5 gyárban, Lengyelország középső, északnyugati és nyugati részén. Jelmondatuk mindig is a minőség volt, és ez vezetette őket arra, hogy termékeiket saját maguk készítsék elő aggregátumokként saját aggregátum bányáikban; a szállított nyersanyagok tisztán tartása érdekében megvásárolták saját vasúti járművüket.

Folyamatosan keresik az új technológiákat és új megoldásokat – a sokoldalú SCALAMID burkolólap az egyik bizonyíték.

A minőségre, az innovációra és a fejlesztésre helyezték a hangsúlyt. Ez minden működéséhez kapcsolódó tevékenység alapjává vált – a személyzet kiválasztásától kezdve a modern technológiai létesítmények létrehozásán és az egyedi termék koncepciójának elkészítésén át a professzionális vásárlóig.

Erős és versenyképes márkát, kiemelkedő termékeket és ami a legfontosabb, megkérdőjelezhetetlen bizalmat építettek ki ügyfeleik között. A bizalom számukra a legfontosabb érték.