RUBI

RUBI

A vállalkozást  1951-ben alapították a Boada testvérek. Egy spanyol család, akik hűek maradtak származásukhoz és alapvető identitásukhoz. „Keményen dolgozunk minden nap üzleti örökségünk védelme és a jobb jövő megteremtése érdekében” mondják.

A Germans Boada S.A. különféle megoldásokat kínál az építőipari szakemberek számára, beleértve a munka maximális hatékonysággal, jövedelmezőséggel és biztonsággal történő elvégzéséhez szükséges építőipari eszközök, termékek és kiegészítők tervezését, gyártását és forgalmazását.

A Germans Boada S.A szerszámok és gépek gyártására szakosodott, az építőiparban használt kerámia burkolatok és egyéb építőanyagok vágására, kezelésére és rögzítésére.

 Burkolólapok vágásához, megmunkálásához és kezeléséhez szükséges innovatív termékek tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozó piacvezető vállalat. „Bízunk a globális jelenlétünk és ügyfélközpontúságunk erősödésében, maradandó értéket teremtve vásárlóink,  alkalmazottaink és részvényeseink számára” – nyilatkozták.

Értékek

A Grupo RUBI „értékei” három pontban foglalhatók össze: 

A „KIVÁLÓSÁG„-ra való törekvés meghatározó minden olyan feladatban, amelyet a Rubi-csoporton belül végzünk, munkatársaink széleskörű szakirányú képzettségének és tapasztalatának köszönhetően, mellyel többek között a professzionális szervezés területén is rendelkeznek.Azzal az alapvető „elvárás”-sal vagyunk magunk és mások felé, hogy a pontosságra való törekvés során a legapróbb  részletekre is figyelmezzünk.Fontos az „innováció„, az egyes területek folyamatos megújító átalakítása, hozzáadott értékek létrehozásával.Nélkülözhetetlen a „rugalmasság” a sokoldalúság megvalósítása érdekében, amely lehetővé teszi a kiválóságnak megfelelő eredmények elérését a munkánk során.

A „TISZTELETTUDÁS„: olyan, a génjeinkben kódolt tényező, mely alkalmazottaink egymás közti viselkedését nagyban befolyásolja, valamint közvetlen és dinamikus munkahelyi atmoszférát teremt, amely egyúttal a fejlődés egyik záloga is.„Őszinteség„- következetesség beszédben és tettekben egyaránt.”Bizalom” másokban és önmagunkban.”Jóindulat” és „mértékletesség” a napi kapcsolatokban: tisztában lenni a határokkal, tanulni a hibákból és szükség esetén segítséget kérni.Jó adag „személyes karizma” az elkötelezett csapatmunka előre haladása érdekében. 

LELKESEDÉS”: a munkához való hozzáállás a vállalati csoportokban. A kollégákkal és a vállalattal szembeni „elkötelezettség”.Energiát és lendületet közvetítő „optimizmus” a munkahelyen. A határozott és magabiztos döntések meghozatalához szükséges „bátorság”.Ezek az értékek a Grupo RUBI arculatának meghatározó tényezői , és egyben „SIKERÉNEK” kulcsai.