Peronda

Peronda

Peronda 1827 óta gyárt fal- és padlólapokat, azzal a céllal, hogy a fogyasztók számára kiváló termékválasztékot kínáljon. A spanyol csempeágazatban a hosszú történelemnek köszönhetően a vállalat nőtt és fejlődött, és jelenleg több mint 100 országban rendelkezik vevőkkel. Széles körű tapasztalata és tanulási képessége miatt a Peronda jó hírnevet szerzett magának minősége és elkötelezettsége miatt.

A Peronda-nál alapvető fontosságúnak tekintik az innovációt és a technológiai beruházást abban, hogy kiváló minőségű élvonalbeli termékeket kínálnak, erős vonzerővel. A Peronda termékei, amelyek a csempetervezés és a technikák kutatásának élvonalában állnak, mindig tartalmaznak valamit, amely elválasztja őket a többitől. A folyamatban lévő kutatási tevékenységeknek és az új technikák alkalmazásának köszönhetően képesek a fogyasztóknak kiváló minőségű egyedülálló termékeket kínálni.

Arra törekszenek, hogy egyedülálló termékcsaládon keresztül közvetítsék a kerámialapok iránti szenvedélyüket, amely ötvözi a kiváló minőségű termék biztosítását egy olyan tervezési és fejlesztési folyamattal, amely megkülönbözteti őket mások csempéitől. Sokoldalú termékeik kiemelkednek kiváló kialakításukkal és időtlen vonzerejükkel, stílusuk és finomabbnál finomabb részleteknek köszönhetően.