Marazzi

Marazzi-logo

A Marazzi a kerámiaipar egyik legismertebb olasz márkája. Több mint 140 országban van jelen.  Minőségi kerámialapok gyártója, az itáliai stílust képviselve, mindig időszerű belsőépítészeti és  formatervezési megoldásokat alkalmaz. A Marazzi gyárat 1935-ben alapították  Sassuolo-ban, amely város az évtizedek során a legmodernebb, csúcskategóriás kerámialapok gyártásának nemzetközi központjává fejlődött.

A Marazzi gyár a kerámiaipar fontos technológiai és tervezési újításait mondhatja magáénak, amelyek közül néhány jelentős mérföldkő volt a modern kerámia gyártás történetében.

Nem késlekedett, hogy reagáljon az életmód, az építészet és a formatervezés változásaira, ez tette lehetővé a Marazzi számára, hogy az iparág csúcsára emelkedjen Olaszországban és nemzetközi szinten egyaránt. Élvonalbeli pozícióját folyamatosan megőrzi, sőt megerősíti.

Ma a Marazzi a New York-i Értéktőzsdén jegyzett, a világ legnagyobb padlógyártójának a Mohawk Industries Inc.-nak a tagja, és rendkívüli mértékű nemzetközi hírnevet élvez mind a tervezők, építészek és vállalkozók, mind a kereskedők és a végfelhasználók körében.