Laminam

Laminam

Emberek, ötletek, találmányok. Megvan az a képességük, hogy innovatív módon gondolkodjanak korlátok nélkül. Így születnek új paradigmák: referenciamodellek és referenciamutatók, amelyek modellekké válnak, új megoldásokat kínálva.

Ez Laminam.

Az eredeti ágazatuk módszereinek, technikáinak és termékeinek alapos ismeretéből indultak új utakat fedezfe fel. A Laminam 2001-ben alakult, Ing. Franco Stefani, a kerámiaipar úttörője, aki ezt a terméket tervezte és létrehozta a gyártásához szükséges gyártási technológiákat. Eredetük a nagy méretű, rendkívül vékony kerámialapok gyártási technológiájának szabadalma, amely a 2000-es évek elején egy teljesen új termék volt – rendkívül vékony nagy méretű kerámia -, és új lendületet adott ennek az szektornak is. Innentől kezdve az anyagokat új és innovatívan alkalmazzák, és teljes mértékben kihasználják annak potenciálját, mind a hagyományos alkalmazási területeken, mint például az építészet, a beltéri és a kültéri padló és a fal burkolása, mind az új ágazatokban, mint például a bútorzat.

Manapság a Laminam eklektikus és sokoldalú, nagyméretű kerámia felületeket gyárt számos alkalmazásban a hagyományos és a fejlett építészet, lakberendezés és formatervezés területén.

Három gyár, egy technológia. A fő gyár Fiorano Modenese-ben, az olasz Modena tartomány szívében található, és két új, a termelési kapacitás megháromszorozódását elősegítő telephelyet adtak hozzá. Az első Borgotaróban (PR), teljes egészében 1620 × 3240 mm méretű táblákat gyárt, a második pedig a Vorsino ipari parkban, Moszkvától nem messze, kizárólag 1000 × 3000 mm méretű táblák gyártásának szentelték.

Három gyártási terület, egy technológia a „Laminam modell” szerint alkalmazva: hatékony és élvonalbeli.