Intermatex

Intermatex

A cég egy olyan közös erőfeszítés eredménye, amely 1988-ban kezdődött, amikor D. Fidel Gil és Dña. Virginia Miralles alapította a Matex Spain anyavállalatot.

Azóta a piaci igényekhez való folyamatos alkalmazkodásnak, valamint az innovációs és fejlesztési trendek folyamatos követésének köszönhetően olyan termékcsaládok láttak napvilágot, amelyek ma az INTERMATEX csoport azonnali beazonosíthatóságának zálogai minden országban, ahol jelen vannak. Ez az állandó fejlődés mára olyan tekintélyes értékelési és elégedettségi szintet ért el, amelyet az ügyfelek túlnyomó többsége rendszeresen reflektál nekünk.

Ezen a dinamikus növekedésen és terjeszkedésen belül az INTERMATEX csoport két márkát fejlesztett ki, hogy megkülönböztesse a két legfejlettebb termékvonalat, amelyek egyediek a tervezés, a kreativitás és az innováció terén.

Az INT@KTO a mozaikok terén egy világszerte ismert referencia. Több mint 50 országba exportálják ezt a termékcsaládot, széles ügyfélkörnek örvend.

Az ESSENTIA egy új márka, amely olyan fejlesztéseket és formatervezési elemeket képes kombinálni, amelyek innovatív és úttörő módon ötvözik az alapanyagok klasszikus jellemvonásait a forradalmian új esztétikai és technológiai feljesztések kombinálásával.