22 mm Scoring wheel Plus Extreme - vágófej a slim vágóba (kemény, vagy strukturált felülethez)

A kerámiaanyagok folyamatos továbbfejlesztése kihívást jelent a kerámia burkolólapok fektetése szempontjából.

A porcelán kőagyag megjelenésével az anyagok keménysége vált a szakember legfőbb gondjává. Az új gyártási módszerekkel és a porcelán kőedény, mint a legelterjedtebb anyag alkalmazásával, valamint a nagy formátumok növekvő jelenlétével a fő akadály a kerámia burkolólapok vágásának nehézsége. Ez a nehézség a keménység, a vastagság, a felületi tulajdonságok és az esetleges belső feszültségek együtteséből adódik magában az anyagban.

A legnehezebb kerámiaanyagok esetében a RUBI az EXTREME vágófejeket kínálja a szakembereknek. Az EXTREME vágófejek kiváló minőségű volfrám-karbidból készülnek, speciális titán-karbid bevonattal. Ennek a bevonatnak köszönhetően a RUBI EXTREME vágófejek használat közben kevésbé kopnak. Mivel az EXTREME vágófejeket golyóscsapágyra szerelik, a kerék és a tengely közötti súrlódás teljesen megszűnik. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy az EXTREME vágófej sokkal jobb teljesítményt nyújtson, sima vágást és 300% -kal hosszabb élettartamot kínál, mint a SILVER vágófejek azonos üzemi körülmények között.

Az EXTREME sorozat kerekeit speciálisan kerámia anyagok vágására tervezték, sima és strukturált felületekkel (textúrák vagy domborulatok). Az EXTREME vágófejek kompatibilisek a RUBI TS-MAX, TR-MAGNET és SPEED-MAGNET cserépvágókkal 10 mm-es foglalattal, valamint a TZ és TX-MAX sorozatokkal 12 mm-es foglalattal. Ezenkívül a RUBI EXTREME vágófej kompatibilis a kézi TQ, TP-T és TP-S vágógépekkel, valamint a SLAB SYSTEM termékcsalád kézi nagy formátumú SLIM CUTTER vágógépével.