22 mm Scoring wheel - Csempevágó kerék TP típusú csempevágókhoz 22 mm átmérőjű

A RUBI SILVER hengerei szinterezett volfrám-karbidból készülnek. Mindegyik vágófejet külön-külön köszörüljük meg, hogy minden átmérőnek legyen funkciója és felhasználása szerinti vágási szög. Minden átmérő különböző eredményeket és teljesítményt kínál, a kerámia anyag típusától függően.

A RUBI keményfém vágófejek magas kopásállósága garantálja a szakemberek hosszú élettartamát és a végeredmények kiváló minőségét. A SILVER vágófejek megfelelő működéséhez a vágásnak mindig folyamatosnak és egyenletesnek kell lennie, túlzott nyomás és szükségtelen átmenetek nélkül. Az átmérő és a vágás módjának bármilyen anyaggal történő beállítása mindig garantálja a legjobb eredményt.

A RUBI SILVER vágófejei alkalmasak mindenféle kerámia burkolólapok vágására és törésére: csempék (BIII), üvegezett kőagyagok (BIb – BIIa), rusztikus vagy extrudált kőagyagok (AIb – AII) és természetesen kőporcelán lapok (BIa) A vágás nehézségi szintje.

A SILVER vágófejeket főleg üvegezett vagy természetes felületű, sima és / vagy kissé érdes felületű kerámia anyagokkal való munkához fejlesztették ki.

A SILVER vágófejek tartályai hármas horony geometriájúak (RUBI kialakítás és szabadalom), hogy biztosítsák a kézi vágógépre való megfelelő felszerelést, valamint szilárd és rezgésmentes rögzítést.

A SILVER vágófejek kétféle formátumban kaphatók, ami azt jelenti, hogy a RUBI kézi vágógépek teljes palettájához igazíthatók. A 10 mm-es markológörgők kompatibilisek a következő vágógépsorokkal: TR-MAGNET, TS-MAX, SPEED-MAGNET, SPEED-N, FAST, STAR-MAX, STAR, Zseb és PRACTIC. A 12 mm-es (PLUS) fogantyúval ellátott görgők kompatibilisek a vágókés sorozattal: TZ és TX-MAX.