TC-125 230V-50HZ - gérvágó, slim vágó sínjeivel használható

A TC-125 kézi körfűrész a SLAB rendszer része kerámia lapokhoz és nagy formátumú csempékhez.

KÖTELEZŐ a SLIM vezetősíneket használni a TC-125 megfelelő működéséhez. Ennek a segédrendszernek köszönhetően precíz és tiszta vágást kap. A szén-acélból készült TC-125 tolókocsi rozsdamentes acél radiális golyóscsapágyakkal és nagyon egyszerű beállító rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fűrész tökéletes állapotának megőrzését.


A RUBI TC-125 kézi körfűrészének kettős működésű rendszere van a fűrészelés során felhalmozódott por csökkentésére és ellenőrzésére. Mind a porszívóhoz (száraz vágás), mind a víz csatlakozáshoz csatlakoztatható.

A porszívó csatlakozójának átmérője 32 mm; A szállítási terjedelem tartalmaz adaptert más átmérőkhöz is. A vízcsatlakozás egy 16 mm-es tömlő dugaszcsatlakozásából és egy gumidugóból áll, amely eltakarja a porszívó csatlakozását, és kiegészítő fogantyúként működik a nedves vágás során, ezáltal a fűrészelési folyamat felhasználóbarátabbá válik.

A TC-125 fűrészfeje 45 ° -ig összehajtható és magassága állítható. Ily módon a gérvágás és a speciális vágások pontosabbak lehetnek (figyelembe véve, hogy a vágási vastagság a körfűrészlap átmérőjétől függően változik).

A gérvágásokhoz a TC-125 rendelkezik egy további fogantyúval, amely növeli az irányíthatóságot és a láthatóságot a vágás során, és javítja a munka ergonómiáját.

Két fűrészlapátmérő használható: 115 és 125 mm (lásd az egyes átmérők vágási vastagságát).

A TC-125 kapcsolójának van egy biztonsági retesze, amely megakadályozza a véletlen bekapcsolást, valamint egy elektromos kábel beépített maradékáram-eszközzel, amely véd a feszültségcsúcsok ellen.

A TC-125 tervezésénél egy gyorskioldó funkcióval rendelkező fűrészlapvédőt is figyelembe vettek, amely megkönnyíti a fűrészlap cseréjét, és védelmet nyújt a repülő részecskék ellen. Ezenkívül az oldalvédelem javítja a porszabályozó rendszer hatékonyságát.

A TC-125 kézi körfűrésszel világszerte nincsenek korlátozások a profi burkolók számára a projektjeik számára.

Kiemelés

 • Szénacél csúszkával az állítható rozsdamentes acél radiális golyóscsapágyakon.
 • Kettős működésű porcsökkentő és -szabályozó rendszer.
 • Nedves és száraz vágás.
 • Állítható magasságú fűrészfej (merülési funkció) és 0 ° -tól 45 ° -ig elforgatható. (Püspöksüveg). Gyors beállítás.

Anyagok

 • Kerámia burkolólapok és mindenféle kerámia burkolat fűrészeléséhez. Alkalmas természetes kőre és zsugorított kőre. Különösen alkalmas nagy formátumú munkadarabokhoz.

Tulajdonságok

 • Kompatibilis Ø125 vagy Ø115 mm tárcsákkal. (TVA típusú megerősítő lemezes üvegekhez alkalmas).
 • Biztonsági reteszelő kapcsoló. Megakadályozza a VÉLETLEN bekapcsolást.
 • Elektromos kábel PRCD-vel (maradékáramú eszköz).
 • Közvetlen csatlakozás az AS-30 PRO porszívóhoz (Ø32 mm). Tartozék adapter más modellekhez és márkákhoz (Ø37, 42 és 50 mm).
 • Vezérlőszelep és dugaszolható csatlakozó a tömlőhöz ** (Ø16 mm). Gumi dugó a porszívó csatlakozásához. JAVÍTJA a nedves vágások ergonómiáját.
 • Ablakvédelem fröccsöntött alumíniumból és átlátszó polikarbonát burkolatból, gyors nyitás és zárás rendszerrel. EGYSZERŰSíti a fűrészlapcserét és VÉDELMET kínál a repülő részecskék és a fröccsenő víz ellen.
 • Forgatható oldalvédelem a gérvágásokhoz. CSÖKKENTI a vízcsobbanást és NÖVEJI a porelszívást.
 • Tartalmazza a TCR-125 SUPERPRO lemezt (száraz vágás), szállítódobozt és tartozékokat. EGYSZERŰSíti a szállítást és a kezelést.