Suction cup with Vacuum Pump - Vákuumos lapfogó 20 cm

A nagy formátumú kerámia burkolólapok fejlődésével és növekvő jelenlétével a tapadókorongok használata egyre inkább szükségessé válik.

A kerámia burkolólapok mérete növekszik, így a tapadókorongok segédeszközként való használata egyre fontosabbá válik. Az érdes és különösen texturált felületek nagyobb jelenléte a piacon arra kényszeríti a szakembert, hogy specifikusabb eszközöket és berendezéseket használjon.

A gumitalpba épített koncentrikus ajak kialakításának köszönhetően a RUBI tapadókorongjai tökéletesen alkalmasak durva vagy enyhén texturált (alacsony domborúságú) kerámia burkolólapok kezelésére.

Az egyszívó emelő durva felületekhez kifejezetten durva és / vagy kissé strukturált felületekkel rendelkező anyagok kezelésére és rakodására szolgál.

A RUBI egyetlen durva felületekhez készült szívó emelője nagy teherbírású vázzal rendelkezik, amely műszaki polimerből készült, és egy speciálisan kifejlesztett ergonómikus fogantyúval, amely nagyobb kényelmet és biztonságot nyújt a nagy formátumú kerámia burkolólapok kezelésénél.

A fogantyú kialakítása csökkenti a tapadókorong véletlen deaktiválásának kockázatát.

A durva felületekre szánt RUBI kettős szívó emelő (RM) nagyon ellenálló alumínium vázzal és ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely növeli a kényelmet a nehéz burkolatok kezelésénél.

A RUBI kettős tapadókorong fogantyúinak tanulmányozott ergonómiai kialakítása lehetővé teszi az építőipari szakember számára, hogy a legjobb helyzetbe kerüljön használatakor, ezáltal csökkentve az erőfeszítést és a fáradtságot.

A vákuumszivattyúval ellátott szívóemelő ideális nehéz anyagok betöltéséhez és kezeléséhez, a felület típusától függetlenül.

A vákuumszivattyú szívó emelője alkalmas sima és érdes felületekre, valamint azokra, akiknek különböző (strukturált) textúrája van. A 20 cm átmérőjű vákuumszivattyú szívóemelője tökéletesen alkalmas nagy formátumú csempék vagy kerámialemezek kezelésére.

A kézi vákuumszivattyút könnyű kezelni egy ujjal, és van egy biztonsági jelzője, amely jelzi a szívóerő elvesztését, és emlékeztet arra, hogy újraszivattyúzza, hogy a vákuumterhelés megmaradjon a tapadókorongon.

Ezenkívül a vákuum szívó emelő rendelkezik egy kézi nyomáskioldó szeleppel, így a szívó emelő könnyen eltávolítható a kezelendő anyagból.

Az Ø20 cm-es vákuumszivattyú szívó emelőt praktikus esetben szállítjuk annak védelmére és a maximális biztonság érdekében történő szállításra. A rossz körülmények között működő szívóemelő nem biztonságos és nem is megbízható.

Valamennyi RUBI tapadókorong és tapadókorong állandó minőségi teszten esett át annak biztosítása és garantálása érdekében, hogy használat közben megfelelő ellenállást biztosítsanak. A RUBI-nál mindig ügyeltünk a szakemberek egészségére.

Eszközeink megtervezésekor az ergonómia koncepciója mindig nagyon jelen van, mivel úgy gondoljuk, hogy a biztonság és a munkahelyi sérülések kockázatának minimalizálása alapvető fontosságú az egészség és a helyes kivitelezés szempontjából.

A RUBI-nál mindig nagyon szoros kapcsolatban álltunk a kerámia burkolólapok telepítőivel, és létfontosságú számunkra, hogy folyékonyan és állandóan kommunikáljunk velük. Ezért rendelkezésünkre áll minden szükséges eszköz, hogy az ágazat szakembereinek olyan innovatív terméket kínálhassunk, amely megoldást kínál mindennapi szükségleteikre munka közben.

Kiemelés

  • Ház öntött alumíniumból. ERŐS.
    Ergonomikus polipropilén fogantyú a gyorsabb és a biztonságosabb kezelés érdekében.
  • Fém megerősített karos alátét a nagyobb FEJLESZTÉSI ERŐSÉGHEZ.
  • ERGONOMIC polipropilén fogantyú gyorsabb és biztonságosabb kezeléshez.

Anyagok

  • Bármely felületi textúrához alkalmazkodik.
    használat
  • Tapadókorong durva vagy kissé strukturált felületű kerámia burkolólapok kezeléséhez.
  • Szívóbetétek nagy és nehéz kerámia burkolólapok kezeléséhez.