Slim Cutter System kerlitvágó

A SLIM CUTTER csempevágó egy kézi cserépvágó, amelyet kifejezetten szabványos porcelán kőagyag cserép vágására fejlesztettek ki 3,2 mx 1,6 m-ig és 3–6 mm vastagságig.

A készlet a következőkből áll: 3 vezetősín, mindegyik 110 cm; 1 pontozó csúszda EXTREME Ø22 mm vágófejjel (01901 hivatkozás); 2 törőfogó; 2 vákuumos lapfogó és strapabíró hordozó táska.

A vezetősínek alumíniumból készülnek, és össze vannak dugva annak érdekében, hogy a panel tökéletesen hasított legyen, mindig 1 cm-re a vezetők szélétől. A vákuumos lapfogók segítenek rögzíteni a vezetősíneket a kerámialapon, és megakadályozzák annak elmozdulását. A vezetősínek két szilikon szalaggal vannak felszerelve a könnyű rögzítés érdekében.

A csapágyas vágógörgő fogantyúval van ellátva, és van egy keményfém vágófeje, amelynek Ø 22 mm, amelyet kifejezetten a nagy formátumú panelek bemetszésére fejlesztettek ki.

A fogókkal a paneleket leválaszthatják, miután megkarcolódtak, így akár egyedül dolgozhat, akár más személy segítségével. 6 mm-nél vastagabb burkolatok esetén javasoljuk a Slim Cutter  (18917-es hivatkozás) használatát.

A teljes rendszert praktikus textilzsákban szállítjuk, rekeszekkel és az összeszereléshez szükséges eszközökkel.

A SLIM CUTTER kézi cserépvágó olyan vágórendszer, amelyet kifejezetten nagy és törékeny porcelán kőagyag lemezekhez fejlesztettek ki; felhasználható az első vágás elvégzésére a lemez mozgatása nélkül.

A kézi SLIM CUTTER csempevágóval végzett munka nagyon egyszerű, és kiváló minőségű és biztonságos megoldást kínál a szakembereknek a nagy formátumú panelekkel történő munkavégzéshez.

Ez a vágórendszer a SLIM EASYTRANS szállítórendszerrel együtt tökéletes megoldás az ilyen típusú porcelán kőagyag cserép vágására és fektetésére, mivel nagyon megkönnyíti a vágást és egyben biztosítja a biztonságos szállítást.

Kiemelés 

  • Garantálja és megkönnyíti az egyenes vágást akaratlan eltérések nélkül.
  • Magasabb hatékonyság és minőség a pontozásnál.
  • Az burkolatok fokozatos elválasztása, csökkentve a törés esélyét.

Anyagok
3 és 6 mm közötti vastagságú nagy formátumú porcelán kőből készült cserép kézi vágására.

Tulajdonságok

  • 320 cm vágási hossz, amely igény szerint további vezetőkkel bővíthető.
  • A szilikon zsinóroknak köszönhetően, amelyek tartalmazzák a vezetőket az alapban és a tapadókorongokat, a SLIM CUTTER garantálja és megkönnyíti az egyenes vágást nem kívánt eltérések nélkül.
  • Volfrám-karbid vágófej EXTREME Ø22 mm titán-karbid bevonattal és golyóscsapágyakkal a hatékonyabb és jobb pontozás érdekében.
  • Megszakító állítható megszakítóval, amely biztosítja az burkolatok könnyű, fokozatos elválasztását és csökkenti a törés kockázatát.
  • A készlet a következőkből áll:
  • 3 db 110 cm-es vezetősín; 1 daraboló csúszda Ø22 mm-es EXTREME vágófejjel (01901 hivatkozás); 2 törőfogó; 2 vákuumos lapfogó és strapabíró hordozó táska.