Murexin

Murexin

Az építőipari szakemberek számára a Murexin GmbH a tökéletesen illeszkedő termékek és rendszerek partnere. Körülbelül 3000 termék található hat részlegben, amelyek építőipari vegyszerekkel foglalkoznak.

A Murexin kiáll a hagyományok és a magas színvonal mellett az építőiparban!

A Murexin a Schmid Industrieholding GmbH társaságaként egy hagyományokban gazdag osztrák csoport tagja. Ebbe a családba olyan vállalatok tartoznak, mint az Austrotherm, a Baumit, a Furtenbach, a Wopfinger Transportbeton, a Lorencic, a Wolf Plastics és az Ortner.

A bécsi Neustadtban (AT) található Murexin központban van a gyártóüzem, a központi raktár és a kutatásért, fejlesztésért és a minőségbiztosításért felelős kompetencia központ. Ez több mint 90 éves tapasztalatra tekinthet vissza. Az ökológia és a fenntarthatóság a vállalat két fő témája. A mintegy 400 alkalmazottal rendelkező Murexin minden szinten professzionális támogatást és magas színvonalú, teljes körű támogatást garantál. A magyarországi szekszárdi nemzetközi gyártási helyszínnel és a szlovéniai KEMA-val a Murexin termékek mintegy 30 exportpiacon állnak rendelkezésre közvetlen értékesítés, disztribúciós partnerek vagy megalapított leányvállalatok segítségével.