Imola

Imola-Ceramica-logo

Lehetőséget teremt álmai megvalósítására.

Élénk, barátságos és kortárs: az Imola mértékadó és időtálló termékek kínálatával minden vásárlói stílus-igényt kielégít. A „made in Imola” egyben azt is jelenti, hogy szenvedéllyel készült. Már 146 éve.

1874. június 22-én alapították a Cooperativa Ceramica d’Imola gyárat. Fő jellemvonásai és sikerének titka: az alapanyagok szeretete, a kemény munka, a tehetség és az innováció. Az alapító atya, Giuseppe Bucci hitvallása tükröződik a különféle alapszabályokban és az eredeti, partnerek által aláírt paktumban: az egyénnek alapvető joga van a munkához, amely értéket képvisel,  és ez társadalmi szinten is védendő és támogatandó.

Ez a történet a legrégebbi olasz gyártó és termelőszövetkezet története, amely a 19. század vége óta a világpiac egyik vezető gazdasági szereplője, és már a 20. század elején ismertté vált. Az üzemek és a termelési kapacitások folyamatos fejlődése révén az export kereskedelemben csúcseredményeket ért el.

A hagyomány és az innováció sikeres és rendkívüli kombinációjának köszönhetően a Cooperativa Ceramica d’Imola 1974 óta tekintélyes név és kiváló nemzetközi márka a kerámiaiparban.

A mindenkori piaci igények felismerése olyan egyedi termékek megalkotásához vezetett, amelyek a kerámia iránti valódi szenvedély naprakész, aktuális, jövőbemutató gyümölcsei.

Imola csempék, burkolatok